Παιδότοπος

Το κατάστημα του Ν.Ηρακλείου δημιουργήθηκε το 1999 και βρίσκεται στην οδό Μαρίνου Αντύπα 62-66 κάτω από τη διεύθυνση των Κων Μαρίας Βερβέρη και Γιάννη Μπλέτσα.
Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, 360 τ.μ. όπως σε όλους τους παιδότοπους Balloons κυρίαρχο στοιχείο είναι τα απίθανα φουσκωτά παιχνίδια, η μεγάλη πολυμορφική παιχνιδοκατασκευή και η πισίνα με τ αμέτρητα πολύχρωμα μπαλάκια.
Σ ένα υπέροχο περιβάλλον φτιαγμένο με πολύ κέφι, φαντασία και φροντίδα το κατάστημα του Ν. Ηρακλείου
ΔΙΑΘΕΤΕΙ
* Ειδικά μελετημένο χώρο για την διεξαγωγή των πάρτι.
* Προσωπικό με εξειδικευμένες γνώσεις και όπως σε όλους τους παιδότοπους Balloons το προσωπικό μας είναι τα μεγάλα παιδιά που γνωρίζουν καλά τις ανάγκες και τις επιθυμίες των παιδιών.
*Υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τους συνοδούς όπου μπορούν με άνεση να απολαύσουν τον καφέ τους ή να παίξουν με τα παιδιά τους.
* Catering για μικρούς και μεγάλους με το menu της αρεσκείας σας και τούρτα.
* Pop corn και snacks, η αδυναμία των παιδιών κι άλλα!
Πρώτιστη θέση κατέχει η άνεση των παιδιών στο παιχνίδι σε συνδυασμό με την ασφάλειά τους.
Η επιλογή και ο ποιοτικός έλεγχος των παιχνιδιών είναι η κύρια φροντίδα μας.
H μορφή ψυχαγωγίας στα balloons σύμφωνα με τις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής αναδεικνύεται από τις πλέον δημιουργικές και ευχάριστες τόσο για τις ανάγκες του παιδιού όσο και για την εξυπηρέτηση των γονέων.
Στα Balloons πιστεύουμε ότι το παιχνίδι και η ελεύθερη έκφραση αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του παιδιού και τη διαμόρφωση μιας υγιούς και ολοκληρωμένης προσωπικότητας.
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες στους γονείς και τα παιδιά, ανανεώνοντας τα παιχνίδια και οργανώνοντας αξέχαστα παιδικά πάρτι, φροντίζοντας για τη διασκέδαση και τη χαλάρωση όλων μας!
Επισκεφθείτε και εσείς τα Balloons, στο Νέο Ηράκλειο, και δώστε στα παιδιά σας τη μοναδική ευκαιρία να ζήσουν στιγμές απόλυτης ξεγνοιασιάς, σε ένα χώρο, που μόνο το παιδικό μυαλό μπορεί να ονειρευτεί!!!
 Επικοινωνήστε μαζί μας για πιο αναλυτική παρουσίαση των προτάσεών μας.